Join process practitioners and business professionals for a three-day online summit October 6-8, 2020. Equip yourself with the tools and tactics to communicate the value of process management, advance process and improvement initiatives, and sustain behavior change. 

Challenging the As-Is

Many of us have heard “this is the way we’ve always done it” or “if it isn’t broken why fix it”. These ideas stymie our potential to evolve and improve.  

Today’s current events have organizations across the globe challenging their norms and innovating to ensure sustainable business operations. APQC's online summit arms you with the tools necessary to move beyond the status quo.  

Some of the core competencies for your toolkit include:  

  • Process fundamentals—use of frameworks and methodologies to understand the current state and discover gaps or redundancies.  
  • Data, benchmarking, and measurement—use of data to identify places for growth or improvement.  
  • Change management—techniques to shepherd people past their comfort zone and into the future.  
  • Continuous improvement —techniques and solutions to put process into action and implement process improvement initiatives 

Schedule

This schedule is subject to change as presenters and sessions are confirmed.

Tuesday, October 6

Duration

11:00 - 11:25 AM CDT
APQC | General Session
25 minutes
11:30 AM - 12:20 PM CDT
Collins Aerospace | Breakout Session
50 minutes
12:30 - 1:15 PM CDT
Salesforce | Breakout Session
45 minutes
1:25 - 2:10 PM CDT
Slalom Consulting | Breakout Session
45 minutes
2:15 - 2:50 PM CDT
Interactive Sessions
35 minutes

Wednesday, October 7

Duration

10:45 - 11:00 AM CDT
APQC & Signavio | Opening Session
15 minutes
11:00 AM - 12:00 PM CDT
APQC & Guests | General Session
60 minutes
12:15 - 1:00 PM CDT
Grant Thornton | Breakout Session
45 minutes
12:15 - 1:00 PM CDT
Capital Group | Breakout Session
45 minutes
1:15 - 2:05 PM CDT
Signavio | Breakout Session
50 minutes
2:15 - 2:50 PM CDT
Interactive Sessions
35 minutes

Thursday, October 8

Duration

10:45 - 11:00 AM CDT
APQC & Signavio | Opening Session
15 minutes
11:00 - 11:45 AM CDT
UPS | Breakout Session
45 minutes
11:00 - 11:45 AM CDT
Intel | Breakout Session
45 minutes
12:00 - 1:00 PM CDT
The Boeing Company & EY | Breakout Session
60 minutes
12:00 - 12:30 PM CDT
InnovaPrep | Breakout Session
30 minutes
12:35 - 1:05 PM CDT
Advanced Industrial Machine Solutions | Breakout Session
30 minutes
1:15 - 2:00 PM CDT
APQC | Keynote Session
45 minutes
2:05 - 2:30 PM CDT
Interactive Sessions
30 minutes

Educators' Edition - Wednesday, October 14

Duration

10:00 - 10:15 AM CDT
APQC | Opening Session
15 minutes
10:15 - 11:00 AM CDT
Converse County School District 1 | Breakout Session
45 minutes
11:10 - 11:55 AM CDT
Prince Georges County Public Schools | Breakout Session
45 minutes
12:05 - 12:50 PM CDT
Michigan State University | Breakout Session
45 minutes
1:00 - 1:30 PM CDT
ProUnitas | Breakout Session
30 minutes
1:35 - 2:35 PM CDT
Adeeb Barqawi, Kelly Feister, Paige Fenton-Hughes, Mardi Krenek, and Jennifer Martin-Johnson
60 minutes

Pricing

Back to Top

Item

APQC Members

Nonmembers

Summit Pass

Registrants will receive access to the content on-demand following the event.

Complimentary*
$275

Educators' Edition

Additional half-day of learning focusing on the education industry.

Complimentary*
$95
*You must register to have access to join the event.

Additional Information

Cancellation & Refund Policy

  • All cancellations must be submitted to APQC in writing by email, fax, or mail. 
  • A $50 fee will be assessed regardless of the date of cancellation for nonmembers. 
  • Requests received more than seven business days (until September 25) prior to the event receive a full refund less the processing fee. 
  • No refund or credit will be issued for nonmember cancellations received six business days (after September 25) or less prior to the event. 
  • Someone may be substituted to attend in your place at any time with no charge. 

Assistance

If you need assistance, please feel free to call 1 (800) 776-9676 or +1 (713) 685-4732 or email confregistration@apqc.org.