APQC's Annual PPM Conference

APQC’s annual Process and Performance Management (PPM) conference brings together process practitioners and business professionals. The conference equips participants with the tools and tactics to communicate the value of process management, advance process and improvement initiatives, and sustain behavior change so that it becomes part of your organization’s DNA.

Explore information from previous conferences below and check back here for information on upcoming events.

What Past Participants Have to Say

  • It was so great to connect with like minded individuals who are going through similar situations and/or have excelled in this journey and have great information to share.

What Past Participants Have Learned

View content collections found in APQC’s Resource Library that include findings from past events.

Schedule

View a schedule from a previous conference below.

Monday, October 5 - Pre-Conference Workshops

Duration

8:00 AM - 12:00 PM
AM Workshop 1
4 hours
8:00 AM - 12:00 PM
AM Workshop 2
4 hours
12:00 - 1:00 PM
Lunch
1 hour
1:00 PM - 5:00 PM
PM Workshop 1
4 hours
1:00 - 5:00 PM
PM Workshop 2
4 hours

Tuesday, October 6 - Pre-Conference Workshops

Duration

8:00 AM - 5:00 PM
Full Day Workshop 1
8 hours
8:00 AM - 5:00 PM
Full Day Workshop 2
8 hours
8:00 AM - 5:00 PM
Full Day Workshop 3
8 hours
8:00 AM - 5:00 PM
Full Day Workshop 3
8 hours
12:00 - 1:00 PM
Lunch
1 hour

Wednesday, October 7 - Pre-Conference Workshops

Duration

8:00 AM - 5:00 PM
Full Day Workshop 1
8 hours
8:00 AM - 5:00 PM
Full Day Workshop 2
8 hours
8:00 AM - 5:00 PM
Full Day Workshop 3
8 hours
8:00 AM - 12:00 PM
AM Workshop 1
4 hours
12:00 - 1:00 PM
Lunch
1 hour
1:00 - 5:00 PM
PM Workshop 1
4 hours
5:00 - 6:30 PM
Conference Kickoff Reception at APQC
1.5 hours

Thursday, October 8 - Conference Day 1

Duration

7:00 - 8:00 AM
Continental Breakfast and Registration
1 hour
8:00 - 9:30 AM
Opening & Keynote Session
1 hour and 30 minutes
9:50 - 10:50 AM
Breakout Sessions Block 1
1 hour
11:05 AM - 12:05 PM
Breakout Sessions Block 2
1 hour
12:05 - 1:15 PM
Networking Lunch
1 hour and 10 minutes
1:15 - 1:50 PM
General Session
35 minutes
2:05 - 3:05 PM
Breakout Sessions Block 3
1 hour
3:25 - 4:25 PM
Breakout Sessions Block 4
1 hour
4:40 - 5:20 PM
General and Closing Session
40 minutes
5:20 - 6:45 PM
Networking Reception
1 hour and 25 minutes

Friday, October 9 - Conference Day 2

Duration

7:00 - 8:00 AM
Continental Breakfast at The Houstonian Hotel
1 hour
8:00 - 9:10 AM
Opening & Keynote Session
1 hour
9:30 - 10:30 AM
Breakout Sessions Block 5
1 hour
10:45 AM - 12:00 PM
Keynote and Closing Session
1 hour and 15 minutes
12:00 - 1:00 PM
Networking Lunch
1 hour